ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά αδιάβαστος

Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά αδιάβαστος

Με ανακοίνωσή του ο Στέλιος Πέτσας σχολίασε πως ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Σκληρή κριτική άσκησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας ευθέως πως ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη. Βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα.

Απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων, δυστυχώς, και στη χώρα μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή. Εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στους 187 οι θάνατοι στην Ελλάδα - 55 νέα κρούσματα