ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυτεχνείο: Ο Τσίπρας με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΑΤ-ΕΣΑ

Πολυτεχνείο: Ο Τσίπρας με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΑΤ-ΕΣΑ

Στον χώρο των κρατητηρίων του πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τιμήσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου και να καταθέσουν στεφάνι.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

Παρά τα απαγορευτικά μέτρα, η αξιωματική αντιπολίτευση πραγματοποίησε την εκδήλωση με τα περίπου 30 άτομα που βρέθηκαν εκεί να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Στην πρώτη σειρά ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Γραμματέας της Κ.Ο Όλγα Γεροβασίλη αλλά και διάφοροι βουλευτές όπως οι Νίκος Φίλης, ο Δημήτρης Βίτσας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς, η Θεανώ Φωτίου και η Εφη Αχτσιόγλου.

Δείτε τις δηλώσεις Τσίπρα:

Ο Νίκος Βούτσης:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνειδητά και για μικροκομματικό όφελος, επιλέγει να μετατρέψει την υγειονομική κρίση και την αποτυχία της να στηρίξει την οικονομία σε κρίση δημοκρατίας. Η κυβέρνηση με μια συνειδητή πολιτική επιλογή καταστολής επιλέγει να βάλει σε... καραντίνα την ίδια τη Δημοκρατία μας, μετατρέποντας το Πολυτεχνείο σε αστυνομοκρατούμενο τόπο και βάζοντας απέναντί της κάθε δημοκρατικό πολίτη». Με τα παραπάνω περιέγραψε νωρίτερα, τις αποφάσεις της ΝΔ που υλοποιεί η ΕΛΑΣ ανήμερα της επετείου εξέγερσης του Πολυτεχνείου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Κυλιόμενο «λουκέτο» μέχρι την Άνοιξη - Tα τρία μέτωπα της πανδημίας