ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για Πολυτεχνείο: Η δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα

Τσίπρας για Πολυτεχνείο: Η δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα

Στεφάνι για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατέθεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας 

Με την παρουσία πενηνταμελούς αντιπροσωπείας της κοινοβουλευτικής ομάδας, του κόμματος και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων με αποστάσεις πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στον ιστορικό χώρο των βασανιστηρίων του ΕΑΤ – ΕΣΑ.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφθασε κρατώντας ένα λουλούδι και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των βασανισθέντων του ΕΑΤ – ΕΣΑ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμούς αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook o κ. Τσίπρας έγραψε:

Η μνήμη του Νοέμβρη είναι ζωντανή και το μήνυμα του Πολυτεχνείου φέτος πιο επίκαιρο από ποτέ.Με ευθύνη για την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, τιμήσαμε και φέτος τους νεκρούς και τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη. Σπάσαμε την ανόητη απαγόρευση και επιστρέψαμε στους εμπνευστές τους τα προβοκατόρικα σχέδια.Η Δημοκρατία και η ιστορική μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Κυλιόμενο «λουκέτο» μέχρι την Άνοιξη - Tα τρία μέτωπα της πανδημίας