ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Α. Γεωργιάδη-ΛΑΟΣ για τη βουλευτική έδρα

Κόντρα Α. Γεωργιάδη-ΛΑΟΣ για τη βουλευτική έδρα

Σε «μήλον της έριδος» έχει μετατραπεί η βουλευτική έδρα του Άδωνι Γεωργιάδη, μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΛΑΟΣ.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΛΑΟΣ κάλεσε τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή «να κάνει πράξη τα λόγια του» και να παραδώσει την έδρα του.

«Ο κ. Αδ. Γεωργιάδης γνωρίζει πολύ καλά ότι η παράδοση της βουλευτικής έδρας δεν επηρεάζει, κατά κανέναν τρόπο, τη δραστηριότητά του ως Υπουργού. Δεν περιμέναμε υπεκφυγές, που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα του», αναφέρει ο ΛΑΟΣ σε ανακοίνωσή του.

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι θα διατηρήσει τη βουλευτική του έδρα μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου για την άρση του καμποτάζ για τα κρουαζιερόπλοια, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την επιστρέψει, εφόσον ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ του το ζητήσει.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε της θετικής του ψήφου στο νέο μνημόνιο, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία «είναι ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, που αν δεν εφαρμοστεί γρήγορα θα χάσουμε την ευκαιρία που θα είναι και η τελευταία».

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η καρέκλα, ούτε του υπουργού ούτε του βουλευτού», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, που ευχαρίστησε τόσο τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο όσο και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη για την ευκαιρία που του έδωσαν να υπηρετήσει στην κυβέρνηση.