ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ.Κιλτίδης: Ο Καμμένος έχει κοινό τόπο με την ιδεολογία του ΛΑΟΣ

Κ.Κιλτίδης: Ο Καμμένος έχει κοινό τόπο με την ιδεολογία του ΛΑΟΣ

«Κόμματα που έχουν κλειστές πόρτες μάλλον είναι ή κουφοί ή αόμματοι», η απάντηση του Κώστα Κιλτίδη, στο ερώτημα του ΑΝΤ1 97,2 αν οι πόρτες του ΛΑΟΣ είναι κλειστές σε συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο.

«Ο συγκεκριμένος φίλος μου από τα παλιά, έχει νομίζω κοινό τόπο σε μέγιστο βαθμό με την αποτύπωση της ιδεολογίας και την έκφραση της ιδεολογίας του ΛΑΟΣ. Αυτό δεν μπορώ να το αμφισβητήσω, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Από κει και ύστερα προφανώς και δεν μπορώ να αρνηθώ και τους κοινούς μας αγώνες και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ που είχε με τον Πάνο Καμμένο και εγώ ως Κώστας Κιλτίδης. Από κει και ύστερα όμως προφανώς η αυτοτέλεια των προσωπικοτήτων υπάρχει, η πορεία επιλέγεται από τον καθένα μας, εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτά που ως κομματικός φορέας επιβάλλεται και επιτάσσει από το πολίτευμα μας να υπηρετήσουμε», σημείωσε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. αναφορικά με το σενάριο συνεργασία του κόμματός του με τον Πάνο Καμμένο στις επερχόμενες εκλογές.

«Από τους 21 -22 συναδέλφους προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλά κοινά γνωρίσματα με τον ΛΑΟΣ. Αλλά ο ΛΑΟΣ δεν έχει πρόταγμα αυτή τη συμπεριφορά. Αυτή η στιγμή ο ΛΑΟΣ θέλει να ξεκαθαρίσει τη στάση του, θέλει να αγωνιστεί και να προασπίσει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τα όποια εθνικά δίκαια αυτή τη στιγμή πρέπει να διαπραγματευτούν και να διεκδικηθούν», σχολίασε μάλιστα, αναφερόμενος στην πιθανότητα συνεργασίας της Καλλιρρόης με κάποιους από τους διαγραφέντες της ΝΔ.