ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξώδικα σε Παπαχρήστο, Mega και Κουρτάκη έστειλε ο Τσίπρας, για το σπίτι στα Λεγραινά

Εξώδικα σε Παπαχρήστο, Mega και Κουρτάκη έστειλε ο Τσίπρας, για το σπίτι στα Λεγραινά
INTIME

Σε εξώδικη διαμαρτυρία εναντίον του δημοσιογράφου των «Νέων» Γιώργου Παπαχρήστου και της εκδότριας εταιρίας της εφημερίδας «Alter Ego», αλλά και του εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη, προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας νομική συνέχεια στην υπόθεση της «οικίας των Λεγραινών», όπως είχε, άλλωστε, προειδοποιήσει νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης, με μήνυμα του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ζητάει από τον γνωστό δημοσιογράφο να ανασκευάσει σημερινό ρεπορτάζ του που δημοσιεύτηκε στα «Νέα», αλλά και τα όσα είπε σε εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού «Mega».

Όπως αναφέρει το εξώδικο «ο κ. Παπαχρήστος μου απέδωσε ότι έχω διαχρονικές σχέσεις με τη διαπλοκή, δήθεν γνωστές και ισχύουσες ακόμη και πριν από τη σχολιαζόμενη στο δελτίο υπόθεση∙ ότι η κατοικία που μισθώνω ανακαινίστηκε με δαπάνη 1εκ. ευρώ και μάλιστα ότι την ανακαίνισή της έκανε για λογαριασμό μου μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, εισηγμένη στο χρηματιστήριο».

Από τον Γιάννη Κουρτάκη ζητάει να ανασκευάσει ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και δημοσίευμα στην εφημερίδα του, υποστηρίζοντας ότι «Διαδώσατε ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, διασπείροντας υποψίες εις βάρος μου, αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα προβώ σε επίμεμπτες πράξεις με σκοπό να σπιλώσετε την τιμή και την υπόληψή μου».

Ο πρώην πρωθυπουργός ζητάει από τον δημοσιογράφο, το κανάλι και τον εκδότη, να προχωρήσουν σε αποκατάσταση των όσων έχουν γράψει και πει, ειδάλλως, προειδοποίησε ότι θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προσφεύγοντας στα δικαστήρια.

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Η απάντηση για το σπίτι στο Σούνιο - Στη δημοσιότητα το μισθωτήριο