ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Φίλη-Κεραμέως: «Είστε πλάσμα υπουργού ενώ δεν σας αναγνωρίζει κανείς»

Κόντρα Φίλη-Κεραμέως: «Είστε πλάσμα υπουργού ενώ δεν σας αναγνωρίζει κανείς»

Σκληρή επίθεση προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης κατά κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαγγελματική εκπαίδευση.

«Είστε πλάσμα υπουργού. Παριστάνετε την υπουργό ενώ δεν σας αναγνωρίζει κανείς» είπε ο Νίκος Φίλης απευθυνόμενος στην υπουργό Παιδείας και συμπλήρωσε:

«Η σύμβαση με την Cisco δεν έχει έρθει στη Βουλή, είναι απαράδεκτό. Δεν είναι ιδιωτική υπόθεση της κυρίας Κεραμέως. Ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετεί η κυρία Κεραμέως; Εχει πόλεμο με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά. Βαρυγκωμούν όλοι με την τηλεκπαίδευση».

Αν και ο πρόεδρος της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Γιώργος Στύλιος ζήτησε από τον κ. Φίλη να ανακαλέσει, ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε λέγοντας: «με ποιους έχει υπογράψει συμβόλαια η κυρία υπουργός;».

Για «σόου» κατηγόρησε η κ. Κεραμεως τον κ. Φίλη επισημαίνοντας ότι «αυτή δεν είμαι κοινοβουλευτική συμπεριφορά».

«Λυπάμαι γιατί έχετε υπάρξει υπουργός και παίζετε ένα σόου σήμερα γιατί σήμερα η ατζέντα είναι να σηκώσουμε λίγη φασαρία. Μιλάτε για πλάσμα υπουργού, να ανακαλέσετε. Ηρθατε να κάνετε φασαρία. Είναι ντροπή» είπε η κ. Κεραμεως για να λάβει την απάντηση του κ. Φίλη οτι «περιφρονεί τους εκπαιδευτικούς».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Με click away τα καταστήματα - Πώς θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες - Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις