ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Ευτυχώς έφυγε ο Τραμπ, ο Μπάιντεν θα επιβάλει λιτότητα

Βαρουφάκης: Ευτυχώς έφυγε ο Τραμπ, ο Μπάιντεν θα επιβάλει λιτότητα
InTime

Ένα διφορούμενο μήνυμα έστειλε ο Γενικός Γραμματέας του Μέρα 25, Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς από τη μια εξέφρασε ανακούφιση για το τέλος της θητείας Τραμπ και από την άλλη έκανε δυσοίωνες προβλέψεις για αυτή του Τζο Μπάιντεν.

Το δικό του μήνυμα για την ορκωμοσία του 46ου πρόεδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έστειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο Γενικός Γραμματέας του Μέρα25 ανέφερε πως ναι μεν είναι ευτυχές το γεγονός ότι δεν είναι πλέον στη θέση του προέδρου ο Ντόναλντ Τραμπ, πλην όμως εξέφρασε δυσοίωνες προβλέψεις για τη θητεία του νέου προέδρου.

Όπως ανέφερε, ο Μπάιντεν θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την άρχουσα τάξη και πως θα διπλασιάσει τον σοσιαλισμό για τον ίδιο αλλά και τη λιτότητα για τους υπόλοιπους.

«Ο Τραμπ είναι εκτός, ευτυχώς. Περιμένω με ανυπομονησία να αποδειχθεί πως κάνω λάθος όταν βλέπω τον Μπάιντεν ως εκπρόσωπο μιας άρχουσας τάξης που τροφοδότησε τον Τραμπισμό που περιμένει με αδημονία να συνεχίσει να το κάνει διπλασιάζοντας τον σοσιαλισμό για τον εαυτό του και τη λιτότητα για τους υπόλοιπους», ανέφερε.

Το μήνυμα του Γιάνη Βαρουφάκη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι