ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταραντίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί την πραγματικότητα και μοιράζει υποσχέσεις

Ταραντίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί την πραγματικότητα και μοιράζει υποσχέσεις
InTime

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάνει λόγο για απόρριψη του «πιστοποιητικού ανευθυνότητας» από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

«Όπως δήλωσε μετά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, «οι ηγέτες συμφώνησαν να εργαστούν για τη δημιουργία ενός τυποποιημένου και διαλειτουργικού πιστοποιητικού εμβολιασμού για ιατρικούς λόγους. Οι ηγέτες θα καθορίσουν σε επόμενο διάστημα σε ποιες περιπτώσεις θα χρησιμοποιείται αυτό το πιστοποιητικό»», ανέφερε αρχικά ο κ. Ταραντίλης.

«Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λοιπόν, για ένα τυποποιημένο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό άνοιξε τη συζήτηση. Εξετάζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πιστοποιητικού και το εύρος χρήσης του», πρόσθεσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ακόμα ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ βιάστηκε ξανά να καταγγείλει τον Πρωθυπουργό, αγνοώντας την πραγματικότητα, για μια πρόταση που αναπόφευκτα θα απασχολήσει την Ευρώπη, είναι σαφέστατα υπέρ των συμφερόντων της χώρας και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τον τουριστικό κλάδο».

Κλείνοντας, ανέφερε «Τι έχει να πει στους ανθρώπους του Τουρισμού το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκτός του να καταγγέλλει και να μοιράζει υποσχέσεις; Το «όχι σε όλα» για κάθε πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και το «ναι σε όλα» για μικροπολιτικά οφέλη δεν αποτελούν πρακτικές υπεύθυνης αντιπολίτευσης».

Δείτε την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στα ύψη η αγωνία - Τι θα φέρει το άνοιγμα Γυμνασίων - Λυκείων