ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Πετσάλνικος: Πλήρες φως στον εκατομμυριούχο βουλευτή

Φ. Πετσάλνικος: Πλήρες φως στον εκατομμυριούχο βουλευτή

Υπέρ του να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή που έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ τον περασμένο Μάιο, τάχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.

«Δεν υπάρχει κανείς λόγος να μείνει στο σκοτάδι, γιατί θα πλανάται η υποψία πάνω από τους βουλευτές», υποστήριξε ο κ. Πετσάλνικος μιλώντας στο Mega, και προσέθεσε ότι για τους πολιτικούς δεν ισχύει μόνο το νόμιμο, αλλά και το δεοντολογικό και το ηθικό.

Βέβαια, ο κ. Πετσάλνικος διευκρίνισε ότι μόλις ολοκληρώσει το υπουργείο Οικονομικών την έρευνα και δώσει στη Βουλή τα στοιχεία που θα έχει από τις τράπεζες, η Επιτροπή Ελέγχου του «πόθεν έσχες» της Βουλής θα καλέσει τον βουλευτή για διευκρινίσεις.

«Η διαδικασία θα πρέπει να είναι απόλυτα έγκυρη και τυπική. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι ο έλεγχος γίνεται τάχιστα. Εκτιμώ ότι το υπουργείο θα είναι σύντομα σε θέση να δώσει τα στοιχεία», ανέφερε.

Βέβαια, ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει δίκη προθέσεων, αλλά να υπάρξει πλήρες φως στην υπόθεση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.