Φ. Πετσάλνικος: Πλήρες φως στον εκατομμυριούχο βουλευτή

Newsroom Newsroom

Φ. Πετσάλνικος: Πλήρες φως στον εκατομμυριούχο βουλευτή

Υπέρ του να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή που έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ τον περασμένο Μάιο, τάχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.

«Δεν υπάρχει κανείς λόγος να μείνει στο σκοτάδι, γιατί θα πλανάται η υποψία πάνω από τους βουλευτές», υποστήριξε ο κ. Πετσάλνικος μιλώντας στο Mega, και προσέθεσε ότι για τους πολιτικούς δεν ισχύει μόνο το νόμιμο, αλλά και το δεοντολογικό και το ηθικό.

Βέβαια, ο κ. Πετσάλνικος διευκρίνισε ότι μόλις ολοκληρώσει το υπουργείο Οικονομικών την έρευνα και δώσει στη Βουλή τα στοιχεία που θα έχει από τις τράπεζες, η Επιτροπή Ελέγχου του «πόθεν έσχες» της Βουλής θα καλέσει τον βουλευτή για διευκρινίσεις.

«Η διαδικασία θα πρέπει να είναι απόλυτα έγκυρη και τυπική. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι ο έλεγχος γίνεται τάχιστα. Εκτιμώ ότι το υπουργείο θα είναι σύντομα σε θέση να δώσει τα στοιχεία», ανέφερε.

Βέβαια, ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει δίκη προθέσεων, αλλά να υπάρξει πλήρες φως στην υπόθεση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved