ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιβάνιος: Αναβαθμίστηκε για πρώτη φορά η ΕΡΤ - Αιχμές για διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών

Λιβάνιος: Αναβαθμίστηκε για πρώτη φορά η ΕΡΤ - Αιχμές για διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα και όσα κατήγγειλε για την ΕΡΤ και το προωθούμενο από την κυβέρνηση νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ έδωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος.

«Συμφωνώ μαζί σας, πως όσα γίνονται στην ΕΡΤ δεν έχουν ξαναγίνει... η ΕΡΤ έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά έχει έναν ανανεωμένο πρόγραμμα, έχει ένα δελτίο ειδήσεων που μπορείς πολύ εύκολα να το δεις. Έχει βάλει στην άκρη λογικές και νοοτροπίες του παρελθόντος και όντως αυτό δεν έχει ξαναγίνει!» είπε ο κ. Λιβάνιος.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ περιγράφοντας τι συνέβαινε στη Δημόσια Τηλεόραση την περίοδο εκείνη: «Από τη μία η σημερινή ΕΡΤ που έχουμε αναλύσει θέμα με χαρτάκι που έχει παίξει είδηση με τρόπο κατάλληλο, όπως κρίθηκε από τη ίδια, και μια ΕΡΤ πριν 3 χρόνια που όλη η Ελλάδα ασχολούταν με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού λίγο μετά το Μάτι και δεν έπαιξε τίποτα. Δημοσιογράφος έλεγε θα μιλούν οι υπουργοί όση ώρα θέλουν και μη τους διακόψετε! Εκπομπές παραμονές εκλογές με σατιρικά σποτ του τι θα γίνει αν κερδίσει η αντιπολίτευση. Αυτή ήταν η ΕΡΤ τότε!»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αναφερόμενος στον πρώτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Λιβάνιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συσταθεί επιτροπή για την διερεύνηση των καταγγελιών του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα. «Ξαφνικά όλοι έπεσαν στον πειρασμό της πρώτης φοράς Αριστερά να ελέγξουν τα μέσα και το κάνανε και με διαγωνισμός, με βοσκοτόπια και όλο αυτό! Έρχεται η ώρα και γι’ αυτό όμως….».

Σχετικά με το κλείσιμο της Εθνικής Οδού, ο κ. Λιβάνιος απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: «Υπενθυμίζω ότι στις 22/12/2017 με χιόνι που ήταν 15% το πολύ 40% των τελευταίων ημερών, από τις 2 έκλεισε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό και μπλοκάρουν αυτοκίνητα. Και έχουμε το εξής παράδοξο: Δρα η κυβέρνηση προληπτικά γιατί το κάνετε! Να έμενε ανοιχτός ο δρόμος να εγκλωβιστούν αυτοκίνητα να μείνουν άνθρωποι μέσα για να έρθουν οι ίδιοι να λένε μετά γιατί δεν το κλείσατε!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η τάση για τον υπόλοιπο Φεβρουάριο μετά την «Μήδεια»