ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσωρινά εκτός υπουργείου Πολιτισμού η Άννα Παναγιωταρέα - Λόγω προβλήματος υγείας

Προσωρινά εκτός υπουργείου Πολιτισμού η  Άννα Παναγιωταρέα - Λόγω προβλήματος υγείας

Η Άννα Παναγιωταρέα αναμένει να χειρουργηθεί, ενώ μετά την επέμβαση θα είναι αναγκαία η μακρά ανάρρωση

Εκτός του υπουργείου Πολιτισμού για αρκετό καιρό, αναμένεται να βρεθεί η Άννα Παναγιωταρέα λόγω ενός ατυχήματος που είχε και το οποίο επιδείνωσε ένα υπάρχον πρόβλημα που είχε, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Σημειώνεται ότι η Άννα Παναγιωταρέα διατελούσε μέχρι πρόσφατα, καθήκοντα, στενής συνεργάτιδας της υπουργού Λίνας Μενδώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα Παναγιωταρέα αναμένει να χειρουργηθεί, ενώ μετά την επέμβαση θα είναι αναγκαία η μακρά ανάρρωση, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός ΥΠΠΟ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ατυχής χειρισμός»

Σημειώνεται ότι κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συνατκτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε «ατυχή» τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε η εκπρόσωπος, ο ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής.

Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση «στηρίζει την κ. Μενδώνη», την οποία χαρακτήρισε καλή υπουργό, με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού. Ερωτηθείσα, δε, αν η κ. Μενδώνη χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε καταφατικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Νέος πενταψήφιος για ψώνια - Παράταση στις εκπτώσεις έως 31 Μαρτίου