ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Επιθέσεις θρασύδειλων τραμπούκων δεν μας εκβιάζουν

Νέα Δημοκρατία: Επιθέσεις θρασύδειλων τραμπούκων δεν μας εκβιάζουν

Επιδιώξεις των υποστηρικτών του Δημήτρη Κουφοντίνα βλέπει η Νέα Δημοκρατία πίσω από την επίθεση στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου.

«Η επίθεση θρασύδειλων τραμπούκων στο Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης" είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος στόχων που σχετίζονται με τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του κόμματος.

«Οι εχθροί της Δημοκρατίας στοχεύουν όσους την υπερασπίζονται και την ενδυναμώνουν. Αλλά η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν. Αντίθετα με ό,τι επιδιώκουν οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα το βράδυ της Παρασκευής (26.02), άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό από γκαζάκια στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» στο Θησείο, με την έκρηξη που ακολούθησε να είναι μικρής έντασης αφού κάποια από τα γκαζάκια βρέθηκαν άθικτα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανακοινώθηκε η παράταση στην Αττική - Ποιες περιοχές έγιναν «κόκκινες»