ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία κατά Τσίπρα για τις δηλώσεις Δρίτσα: Συμφωνεί με τις δηλώσεις ή καταδικάζει;

Νέα Δημοκρατία κατά Τσίπρα για τις δηλώσεις Δρίτσα: Συμφωνεί με τις δηλώσεις ή καταδικάζει;

Με νέα ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα επιτίθεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δρίτσα, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση επί του θέματος.

Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα, με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, να ρίχνουν κι άλλο νερό στον μύλο της αντιπαράθεσης. Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση από το μεσημέρι για το ζήτημα, υπογραμμίζοντας πως τα λεγόμενα Δρίτσα προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων της 17 Νοέμβρη και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα να πάρουν ξεκάθαρη θέση.

Μετά από μερικές ώρες, η Νέα Δημοκρατία επανήλθε με νέα ανακοίνωση, αναφέροντας πως «Εννέα ώρες μετά τις προσβλητικές, για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους, και ανεπίτρεπτες, για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος, δηλώσεις του κ. Δρίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δεν έχουν βρει να πουν κουβέντα».

Το κυβερνών κόμμα επανέλαβε την ερώτηση που έθεσε στον Αλέξη Τσίπρα και νωρίτερα. «Καταδικάζει ο κ. Τσίπρας τις δηλώσεις του βουλευτή του ή συμφωνεί μαζί του; Παράλληλα με την καμπάνια υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το αίσθημα κάθε δημοκρατικού πολίτη και με τις δηλώσεις των στελεχών του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: «Κλείδωσε» η απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο στην Αττική