ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας η πρόσκληση ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις

Μητσοτάκης: Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας η πρόσκληση ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για πράξη μέγιστης ανευθυνότητας κάνει λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του σχολιάζοντας την πρόσκληση που έχει απευθύνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συμμετοχή πολιτών σε διαδηλώσεις.

«Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας. Υπονομεύει τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού. Και προσβάλλει τον αγώνα που δίνουν, νύχτα και μέρα, οι υγειονομικοί μας στο ΕΣΥ. Επιμένει, άραγε, ακόμη και τώρα, να "δέχεται το ρίσκο" για τη δημόσια υγεία; Τον καλώ δημόσια να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του», αναφέρει ο πρωθυπουργός και συνεχίζει:

«Ύστερα από ένα χρόνο δοκιμασίας, η κοινωνία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Καθήκον μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και όχι να υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις. Η Δημοκρατία, πράγματι, δεν μπαίνει σε καραντίνα. Ούτε, όμως, και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Τσίπρα».

Σε ανάρτηση στη σελίδα της ΝΔ στο Facebook, δημοσιεύει το βίντεο στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να λέει, πως δέχεται το ρίσκο, πολίτες να κολλήσουν κορονοϊό στις διαδηλώσεις.

Την ανάρτηση του βίντεο συνοδεύει το σχόλιο:

«Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα σημεία της χώρας. O κ. Τσίπρας από τη μια επενδύει στις πλατείες των “νεοαγανακτισμένων” κι από την άλλη κραυγάζει ότι “η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο”».


Ειδήσεις
από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ολοταχώς για «μαύρο» ρεκόρ – Αγγίζουν τις 3.000 οι μολύνσεις Covid-19