ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός on air: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Καιρίδη και Τζανακόπουλο - «Πάρτε ηρεμιστικά»

Χαμός on air: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Καιρίδη και Τζανακόπουλο - «Πάρτε ηρεμιστικά»

Στο «κόκκινο» η ένταση σε πρωινή εκπομπή με Δημήτρη Καιρίδη και Δημήτρη Τζανακόπουλο να τσακώνονται - «Να πάρει ηρεμιστικά ή να κάνει ένα κρύο ντους» - «Με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο» - Τι ακούστηκε στον «αέρα»

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αντεγκλήσεις και φωνές εξελίχθηκε η αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο το πρωί της Παρασκευής (12/03), την ώρα που αμφότεροι συμμετείχαν σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1.

Ο καυγάς των δύο βουλευτών ξεκίνησε όταν ο κ. Καιρίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα της αστυνομικής βίας. Τότε ο κ. Τζανακόπουλος αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του «γαλάζιου» βουλευτή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, σε ιδιαίτερα οξείς τόνους.

Από την πλευρά του, ο κ. Καιρίδης ζητούσε από τον κ. Τζανακόπουλο να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη φράση του και από τους παρουσιαστές της εκπομπής να επιβάλουν όρους στην κουβέντα, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει πως δεν ανέχεται ειρωνείες από το συνάδελφό του.

«Ειρωνεύεστε κιόλας. Αφήστε τις ειρωνείες απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και κοιτάξτε να μαζευτείτε ως κυβέρνηση», είπε ο κ. Τζανακόπουλος. Έκανε λόγο για αθλιότητες, λέγοντας στον κ. Καιρίδη «δεν είστε Λουδοβίκος» και τον ζήτησε σεβασμό.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε τον κ. Τζανακόπουλο ως «τραμπούκο» και εκείνος του ζήτησε να ανακαλέσει.

Ο Δημήτρης Καιρίδης επανήλθε, λέγοντας στο συνομιλητή του να πάρει «ηρεμιστικά ή να κάνει ένα κρύο ντους για να ηρεμήσει».

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την εκπομπή, λέγοντας: «Πρόκειται περί αθλιότητας. Με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο». «Δεν έχω συνηθίσει να λειτουργώ έτσι», είπε από την πλευρά του ο κ. Καιρίδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Βόμβα» από Σκουτέλη - «Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε τα χειρότερα»