ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» Νέας Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση Φίλη, Δρίτσα: Τρικυμία χωρίς τέλος

«Καρφιά» Νέας Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση Φίλη, Δρίτσα: Τρικυμία χωρίς τέλος
InTime

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για αλλοπρόσαλλη στάση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του Ελληνικού, με αφορμή την καταψήφιση του νομοσχεδίου από τους κ. Δρίτσα και Φίλη.

«Η τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος. Ο κ. Τσίπρας που επί σειρά ετών πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις για να μη γίνει η επένδυση στο Ελληνικό, συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη στάση του», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, υπογραμμίζει πως ««Εσείς δεν είστε ικανοί, όχι μόνο να διασφαλίσετε το δημόσιο συμφέρον στα πλαίσια της επένδυσης αλλά ούτε καν να διασφαλίσετε την ομαλή της πορεία» δηλώνει στην τοποθέτησή του. Εξαπολύει μύδρους αλλά υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο. Και την ίδια στιγμή καταψηφίζει τη σύμβαση!».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας τονίζει: «Φίλης και Δρίτσας αποφάσισαν να μην ψηφίσουν. «Το μοντέλο ανάπτυξης που προωθείται, είναι εχθρικό για τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας» δηλώνει ο κ. Φίλης, μιλώντας για «σταθερή και αταλάντευτη στάση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος». Τουλάχιστον δεν υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που ξέρουμε τόσα χρόνια».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσό «ριφιφί» σε θυρίδες: Τι πρόδωσε τον Βασίλη Γκουρούση - Άφαντος ο «θησαυρός» των 4 εκατ. ευρώ

Ροή Ειδήσεων