ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Νέας Δημοκρατίας σε Τσίπρα: Κάλυψε τον Παππά, δεν είπε κουβέντα για τον Πολάκη

Επίθεση Νέας Δημοκρατίας σε Τσίπρα: Κάλυψε τον Παππά, δεν είπε κουβέντα για τον Πολάκη
InTime

Σκληρή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. «Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους» αναφέρει μεταξύ άλλων το κυβερνών κόμμα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σήμερα στη Βουλή ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον Νίκο Παππά. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να θεωρεί ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο συμφέρον, όταν τρία εκατομμύρια ευρώ έκαναν βόλτες με αδιαφανείς διαδικασίες σε διάφορους λογαριασμούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Με περίσσιο θράσος μίλησε για πολιτικές διώξεις. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους που δεν θυμούνται το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους», όταν η σκευωρία που έστησε κατέρρευσε πανηγυρικά. Ελπίζουμε τις απόψεις του αυτές να τις μοιράστηκε με τον κ. Πικραμμένο, όταν τον είχε απέναντί του στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Μαρτίου», προσθέτει στη συνέχεια για να τονίσει πως «Η χώρα έχει θεσμική και πολιτική μνήμη».

Τέλος, στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει ότι «για τις καταγγελίες του περί πόλωσης και διχασμού, τον παραπέμπουμε στο σημερινό εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του φίλου του κ. Πολάκη για το οποίο δεν βρήκε τίποτα να πει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Διπλό «μαύρο» ρεκόρ - 4.340 νέες μολύνσεις, 741 διασωληνωμένοι και 72 θάνατοι