ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρκόπουλος: Συσπείρωση της κεντροδεξιάς για την αυτοδυναμία

Μαρκόπουλος: Συσπείρωση της κεντροδεξιάς για την αυτοδυναμία

Συνταγή αποτυχίας χαρακτηρίζει τον διαχωρισμό της κεντροδεξιάς ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο βουλευτής Ευβοίας τονίζει σε συνέντευξή του Real news την ανάγκη να υπάρξει μια ενιαία και αδιαίρετη κεντροδεξιά έτσι ώστε να διασφαλιστεί και η απαραίτητη αυτοδυναμία.

Ο κ. Μαρκόπουλος τάσσεται υπέρ μιας αληθινής πανστρατιάς της κεντροδεξιάς, ενώ απορρίπτει τη συνύπαρξη με το «τραγικό κουφάρι του ΠΑΣΟΚ».

Ζητά μάλιστα να πραγματοποιηθεί ένα προγραμματικό συνέδριο της ελληνικής κεντροδεξιάς, το οποίο και χαρακτηρίζει ως αφετηρία ανασύνθεσης όχι μόνο για την ίδια αλλά και για όλο το πολιτικό σύστημα.

«Είναι αστείο να ψαχουλεύουμε συναίνεση με την αριστερά, όταν το σπίτι μας έχει σφραγισμένα υπόγεια» τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο τμήμα της ελληνικής κεντροδεξιάς.

Όσον αφορά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, ο κ. Μαρκόπουλος τονίζει πως «μια αρνητική ψήφος από τη Βουλή των Ελλήνων οπλίζει τα χέρια της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και εμπλουτίζει τη διαπραγματευτική της φαρέτρα» ενώ επισημαίνει πως κανείς δεν καταψήφισε για να φύγει ή να διασπάσει τη ΝΔ.

«Περισσεύει κανείς πολίτης ή πολιτικός στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά; Εγώ λέω πως αυτό δεν μπορεί να υφίσταται.