ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεδρική Φρουρά: O Δένδιας με ύψος 1,92 θα μπορούσε να ήταν Εύζων

O Δένδιας με ύψος 1,92 θα μπορούσε να ήταν Εύζων

Η Προεδρική Φρουρά, στο λογαριασμό που χρησιμοποιεί στο Twitter, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την στάση που κράτησε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έχει ΥΨΟΣ 1,92. Θα μπορούσε να ήταν και Εύζων!», αναφέρει στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτησή με μία φωτογραφία του Νίκου Δένδια.

Σε αποτίμηση της συνάντησης του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα προχώρησαν σήμερα, Παρασκευή 16/04, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών σε συνάντηση διάρκειας μιας ώρας που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Νίκος Δένδιας ενημέρωσε αναλυτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε στην πρωτεύουσα της Τουρκίας.

Κατά τις ίδιες πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του στον Νίκο Δένδια για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε μια δύσκολη συζήτηση αναφερόμενος στην επεισοδιακή συνέντευξη τύπου με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου το απόγευμα της Πέμπτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς κόλλησε στον τοίχο ο Δένδιας τον Τσαβούσογλου – Τα νέα δεδομένα και το παρασκήνιο της σύγκρουσης