ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Καρατζαφέρης: Δεν καταλαβαίνω προς τι ο πανηγυρισμός!

Γ. Καρατζαφέρης: Δεν καταλαβαίνω προς τι ο πανηγυρισμός!

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για πανηγυρισμούς, σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στα αποτελέσματα του PSI.

«Με αυτό που έγινε, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σαν Ελλάδα ότι δεν μπορούμε να πάμε ξανά στις αγορές, σε βάθος χρόνου 10, 20 ετών. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αν η Ελλάδα χρειαστεί εσωτερική βοήθεια, κανείς δεν εμπιστεύεται τα ομόλογα. Ποιος θα πάρει ομόλογα όταν του έχουν "ψαλιδίσει" τα λεφτά;», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας με νόημα: « Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο πανηγυρισμός!».

Μιλώντας στο ρ/σ «Real 97,8» ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι πέραν του PSI, οι μισθοί των Ιούνιο θα είναι ίσοι με αυτούς της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Επίσης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας καθυστέρησης των εκλογών και πέραν του Μαΐου. «Οι εκλογές θα γίνουν όταν συμφέρει τους δύο κυρίους μετόχους του πολιτικού παιχνιδιού. Δεν θα γίνουν όταν συμφέρει την Ελλάδα»», ανέφερε.

Σχολιάζοντας τα δημοσκοπικά ποσοστά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Να δούμε δείγματα γραφής πρώτα, δεν έχουμε δει ακόμη».