ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Όσα λέω είναι προσωπικές μου απόψεις-Στηρίζω τη κεντρική θέση του κόμματος

Πολάκης
INTIME

Στην αντεπίθεση περνάει ο Παύλος Πολάκης, μετά τα όσα του καταλόγισε η Νέα Δημοκρατία ως προς τις πρόσθετες τοποθετήσεις του για τα εμβόλια, με νέα ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως τα όσα υποστήριξε αποτελούν «προσωπικές επιστημονικές θέσεις», συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας στήριξε τις θέσεις του κόμματος του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ πετσοταισμενους παπαγάλους: (που οργιάζουν πάλι στα δελτία ,χωρίς να δίνουν μισή απάντηση σε όσα είπα στην ομιλία μου στη Βουλή και στην απάντηση μου στον Σκέρτσο)

Όσα λέω είναι οι προσωπικες επιστημονικές μου απόψεις και θέσεις. Έχω στηρίξει την κεντρική θέση του κομματος μου σε όλη τη διάρκεια της πανδημιας ,διατύπωσα με σαφήνεια τη γνώμη μου σε ποιες ομαδες έπρεπε να γίνει ο εμβολιασμός με βάση και τα αποτελέσματα που αποδεικνύουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ Να σταματήσει λοιπόν να ρωτά η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ διαρκώς για τις προσωπικές μου απόψεις. Εκτός και αν στη ΝΔ έχουν δημοκρατικό συγκεντρωτισμό ακόμη και για θέματα που αφορούν την επιστήμη … ΥΓ Σας έχω πει εκεί στη ΝΔ που το παίζετε «άριστοι» ,ενώ οι μισοί είστε με ψεύτικα πτυχία :ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ -ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ-ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!! Ξεκινήστε με αυτό το άρθρο (φωτό) από το LANCET και όταν καταλάβετε τη διαφορά RRR με ΑRR θα σας στείλω κι άλλα...

https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S2666-5247%2821%2900069-0&fbclid=IwAR21UA-BvOUJnm2blqmws9wWyPD_E7F81D5hmCoOlBIHiqlCU6MDPAeOMO0

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της 20χρονης - Τα στοιχεία που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση