ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Meeting Point: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr

Meeting Point: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr

Ποια θα είναι τα προνόμια των εμβολιασμένων και τι θα ισχύσει για όσους επιλέξουν να μην εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού; Πόσο ισχυρός είναι ο κίνδυνος για τέταρτο κύμα της πανδημίας και νέο lockdown; Τι θα γίνει με την οικονομία και την αγορά;

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλά στο «Meeting Point» του Νewsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη για όλα.

Απαντά για το εάν επίκεινται απολύσεις όσων αρνηθούν να εμβολιαστούν και περιγράφει, πώς θα λειτουργούν οι κλειστοί χώροι της εστίασης και της ψυχαγωγίας στην μετά-lockdown εποχή.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλά ανοιχτά και για όλα τα μεγάλα πολιτικά θέματα: Για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, για τη ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα.

Λέει ότι η «συγγνώμη» του Ζόραν Ζάεφ δεν είναι επαρκής, στέλνει το δικό του μήνυμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και απαντά στο τι θα γίνει με τα τρία εφαρμοστικά Μνημόνια που εκκρεμεί να έρθουν προς ψήφιση στην Βουλή.

Τέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης δίνει επίσης απαντήσεις για τις ανατιμήσεις στην αγορά, για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, αλλά και για την υπόθεση της φαρμακευτικής κάνναβης και την προσέγγισή του με τον Νίκο Καρανίκα.

Δείτε το trailer της συνέντευξης που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου στο Newsbomb.gr:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.