ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Καρατζαφέρης: Ο Καμμένος σημάδευε το '89 αφίσα του Μητσοτάκη

Γ. Καρατζαφέρης: Ο Καμμένος σημάδευε το '89 αφίσα του Μητσοτάκη

Βολές κατά της Χρυσής Αυγής και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, «το '89 μας ήρθε μια καταγγελία ότι ένας νεαρός σημάδευε τις αφίσες του Μητσοτάκη με ένα αεροβόλο. Πήγαμε και είδαμε τον Πάνο Καμμένο».

Σε συνέντευξή του στη «Real News», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προειδοποιεί ότι πιθανή είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή θα ναρκοθετήσει τη χώρα, ενώ επισημαίνει ότι «ο πατριωτισμός είναι ασύμβατος με το ναζισμό που πιστεύουν. Εμείς υποκλινόμαστε στη γαλανόλευκη και όχι στη σβάστικα».

Συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές

Μετά τις εκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης εκτιμά ότι θα υπάρξει συγκυβέρνηση, ενώ υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συγκεντρώσουν μαζί την πλειοψηφία στη Βουλή.

Ο ίδιος θέτει ως ζητούμενο για τη συμμετοχή του σε επόμενη κυβέρνηση έγγραφες δεσμεύσεις, ενώ αποφεύγει να τοποθετηθεί για το πρόσωπο που θα αναλάβει πρωθυπουργός μετεκλογικά. «Όλα είναι ρευστά», σημειώνει με νόημα.

Επίσης, υποστηρίζει ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για τον Ε. Βενιζέλο για να «ξαναγεμίσει τα λάστιχα του οχήματος», ενώ υποστηρίζει ότι ο Α. Σαμαράς δεν τον έχει πείσει ότι είναι ακόμη έτοιμος.