ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη για Τσίπρα: Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται

Πελώνη Τσίπρας Μύκονος
INTIME

Ηκυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μύκονο.

H κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κληθείσα να σχολιάσει την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μύκονο, δήλωσε ότι επαναλαμβάνει «το ίδιο ποίημα» περί καταστροφής.

Αναλυτικά η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα. Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή. Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης».

Νωρίτερα, η κ. Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επισήμανε ότι «ο κ. Τσίπρας σπεύδει σε κάθε φορά σε κάποιο μέρος για να ανακοινώσει μια καταστροφή που δεν επέρχεται. Περί αυτού πρόκειται πάλι».

Χαρακτηριστικά δήλωσε, ερωτηθείσα για το θέμα: «Δεν έχω ενημερωθεί για δηλώσεις ή δραστηριότητα. Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας σπεύδει σε κάθε φορά σε κάποιο μέρος για να ανακοινώσει μια καταστροφή που δεν επέρχεται. Περί αυτού πρόκειται πάλι».

«Να θυμίσω και πάλι ότι δεν υπάρχει και δεν επιβλήθηκε lockdown στη Mύκονο, γιατί υποθέτω ότι αυτή θα είναι και πάλι η κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός και να μη δυσφημίζει τη χώρα στο εξωτερικό, ειδικά σε ότι αφορά κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας από τους βήματος της Βουλής είχε σχολιάσει την επιβολή περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο λέγοντας:

«Αποφασίσατε ένα μίνι lockdown στη Μύκονο, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, με ό,τι σήματα αυτό δίνει στο εξωτερικό, διεθνώς για την πορεία του τουρισμού της χώρας σε όλη την επικράτεια».

Επιπλέον, είχε θέσει το ακόλουθο ερώτημα: «Η Μύκονος έχει ποσοστό εμβολιασμού στους κατοίκους και στους εργαζομένους κοντά στο 95% και υποτίθεται ότι οι τουρίστες που φτάνουν στα νησιά περνάνε από ελέγχους. Πώς τα καταφέρατε λοιπόν πάλι να τινάξετε στον αέρα τόσο τη δημόσια υγεία όσο και τον πιο διεθνώς εμβληματικό τουριστικό προορισμό της χώρας μέσα στην καρδιά της τουριστικής σεζόν;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά στο Νewsbomb.gr: Όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα γίνω ορντινάτζα κανενός