ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ για τα σεξιστικά σχόλια εναντίον της Μαρίας Σάκκαρη και του γιου του πρωθυπουργού

Οργή ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ για τα σεξιστικά σχόλια εναντίον της Μαρίας Σάκκαρη και του γιου του πρωθυπουργού

Την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το tweet που έκανε η πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος, Άννα Ελεφάντη.

Με αφορμή τη μη προβολή από πλευράς της ΕΡΤ των βίντεο από τις προσπάθειες αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η κυρία Ελεφαντή έγραψε στο Twitter ένα σχόλιο με το οποίο επιτίθεται στην κυβέρνηση με «όπλο» την παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Σάκκαρη και τη σχέση της με το γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο.

Η κυρία Ελεφάντη, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης άνευ ορίων» και επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Αναλυτικά το σχόλιο της ΝΔ:

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ.Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ.Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.070 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 5 νεκροί σε 24 ώρες, 147 διασωληνωμένοι