ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικός στον κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης - Τα συμπτώματα που είχε

Άδωνις Γεωργιάδης
Δεν είχε νοσήσει στο παρελθόν
INTIME NEWS

Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης - Οι αναρτήσεις του στο Twitter - Μπαίνει σε καραντίνα

Ο υπουργός Ανάπτυξης διαπίστωσε, μέσω μοριακού τεστ, ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, αν και πλήρως εμβολιασμένος.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter θα μπει σε καραντίνα και θα εργάζεται μέσω Διαδικτύου, ενώ όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και έχουν κάνει το εμβόλιο δεν χρειάζεται να αυτο-απομονωθούν.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Θα «βράσει» η χώρα - Πού θα χτυπήσουν 45αρια - Τι να προσέξουν οι πολίτες