ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί ο δήμαρχος Ιθάκης ευχαριστεί τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Η συμβολή της Σοφίας Ζαχαράκη

Γιατί ο δήμαρχος Ιθάκης ευχαριστεί τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Η συμβολή της Σοφίας Ζαχαράκη

Συναντήσεις με το διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη πραγματοποίησε ο δήμαρχος της Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας.

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος, είχε αποσταλεί επιστολή στην Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στην οποία αναφέρονταν οι μεγάλες ανάγκες που έχει το νησί. Συγκεκριμένα στην επιστολή γινόταν λόγος για τις προσπάθειες του δήμου να συντηρεί και να επισκευάζει τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του νησιού με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους μαθητές του. Όπως αναφέρει ο κ . Στανίστας ο δήμος ζητούσε επιχορήγηση για να μπορέσει να αποκαταστήσει τις φθορές που υπέστη το κτίριο που στεγάζει το Δημοτικό Σχολείο Βαθέως μετά την εμφάνιση του ακραίου καιρικού φαινομένου «Ιανός».

Μετά από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο δήμαρχος Ιθάκης επεσήμανε τη θετική εξέλιξη.

«Με μεγάλη μου χαρά συναντήθηκα με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος μου ανακοίνωσε πως με ενθάρρυνση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας θα πραγματοποιηθούν οι όποιες εργασίες χρειαστούν τα κτίριά μας για να μπορέσουν τον Σεπτέμβριο να υποδεχτούν, καταλλήλως, τα παιδιά μας και ξεκινάμε από βδομάδα τα έργα. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Δημητριάδη για τη συνδρομή του, αποδεικνύεται εμπράκτως και για δεύτερη φορά ότι είναι πραγματικός φίλος της Ιθάκης». Ο κ. Στανίστας ευχαρίστησε και την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη για την άμεση ανταπόκρισή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Απευθείας στις φυλακές Τρίπολης - Οι κατηγορίες και το χρονικό της προφυλάκισης