ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Καμμένο προσχώρησε ο Σπ. Γαληνός

Στον Καμμένο προσχώρησε ο Σπ. Γαληνός

Την προσχώρησή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε με ανοιχτή επιστολή του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Γαληνός.

Ανακοινώνοντας την προσχώρησή του αλλά και την υποψηφιότητά του στη Λέσβο με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», ο κ. Γαληνός κάλεσε τους πολίτες «να ψηφίσουν το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επειδή στον πολύ λίγο, αλλά πολύ πυκνό πολιτικό χρόνο που ζούμε, αποδείξαμε ότι δεν εγκαταλείπουμε τις θέσεις μας, ξελογιασμένοι από την προοπτική της σίγουρης εξουσίας, δεν θυσιάζουμε τα πάντα στην προσωπική πολιτική μας επιβίωση και δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη στη μέση, φοβούμενοι μήπως την κερδίσουμε».

«Στη μικρή κοινωνία που ζούμε είμαστε όλοι γνωστοί. Η συνείδηση του καθενός μας έχει προ πολλού αποκαλυφθεί. Με τη δική σας εντολή, προσπαθούσα να γράφω πάντοτε στο φώς και με το δικό μου χέρι, τις λίγες αράδες που μου αναλογούν στην ιστορία του τόπου μας», επισημαίνει , υποστηρίζοντας ότι καταψήφισε το νέο μνημόνιο ακολουθώντας τη συνείδησή του και παραβλέποντας την απειλή και τον εκβιασμό του πολιτικού κόστους.

«Πώς να μετρήσεις, άραγε, ένα τέτοιας φύσεως κόστος, όταν κάποιοι, την ίδια στιγμή, μετρούν, ζυγίζουν και κοστολογούν ως εμπόρευμα, τη ζωή του κάθε Έλληνα, της κάθε Ελληνίδας και την Ελλάδα ολόκληρη ως παραθαλάσσιο οικόπεδο;» διερωτήθηκε.