ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Αμετροεπής, αμετανόητος, αλαζόνας – Έχει τεράστια προσωπική ευθύνη

Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Αμετροεπής, αμετανόητος, αλαζόνας – Έχει τεράστια προσωπική ευθύνη

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Ο κ. Ηλιόπουλος χαρακτήρισε αμετροεπή, αμετανόητο και αλαζόνα τον πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως ενώ η Ελλάδα καιγόταν επί δέκα μέρες ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ο σχεδιασμός του απέδωσε, τα έκανε σχεδόν όλα καλά και ότι του χρόνου "θα είναι καλύτεροι".

«Καμία σοβαρότητα απέναντι στο μέγεθος της πρόκλησης, κανένας σεβασμός απέναντι στον πόνο των ανθρώπων, καμία διάθεση αυτοκριτικής. Η δήθεν συγγνώμη του είναι κενό γράμμα, σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος, καταλογίζοντας τεράστιες προσωπικές ευθύνες στον πρωθυπουργό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Αμετροεπής, αμετανόητος και αλαζόνας, ο κ. Μητσοτάκης με τη μισή Ελλάδα να καίγεται για δέκα μέρες είπε ότι ο σχεδιασμός του απέδωσε, τα έκανε σχεδόν όλα καλά και ότι του χρόνου "θα είναι καλύτεροι".

Για την καταστροφή στην Εύβοια και στην μισή Ελλάδα φταίει η αναζωπύρωση στην Βαρυμπόμπη. Για το γεγονός ότι οι υπουργοί του αλληλοσυγχαίρονταν την ώρα της αναζωπύρωσης φταίει ο καύσωνας και η κλιματική κρίση.

Στο γεγονός ότι σταμάτησε το πρόγραμμα δασοπροστασίας με 5.066 εργαζόμενους δεν είδε κάποιο πρόβλημα.

Ο εκνευρισμός και η ένοχη σιωπή του για την αναβάθμιση στελεχών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστική, που είχαν αποπεμφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά την τραγωδία στο Μάτι, δείχνει την ολοκληρωτική αδυναμία αυτοκριτικής.

Καμία σοβαρότητα απέναντι στο μέγεθος της πρόκλησης, κανένας σεβασμός απέναντι στον πόνο των ανθρώπων, καμία διάθεση αυτοκριτικής. Η δήθεν συγγνώμη του είναι κενό γράμμα.

Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη. Όποια αλλαγή και να κάνει σε πρόσωπα δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες για την καταστροφική διαχείριση.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στο Newsbomb.gr: Δεν θα πάμε σε νέο lockdown - Η μετάλλαξη Δέλτα θέλει κοινή λογική