ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: Καλωσόρισε στο Facebook τον Κώστα Μαρκόπουλο

Πάνος Καμμένος: Καλωσόρισε στο Facebook τον Κώστα Μαρκόπουλο

Ο Πάνος Καμμένος καλωσόρισε μέσω του προφίλ του στο Facebook τον Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος προσχώρησε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μαρκόπουλος στα ΜΜΕ της Εύβοιας ανακοινώνοντας την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Περίπου εδώ και ένα μήνα και μια εβδομάδα, είμαι ανεξάρτητος βουλευτής, διεγραμμένος από την Ν.Δ. Μετά από 35 χρόνια παρουσίας στην παράταξη, από τα μαθητικά μου χρόνια, τα φοιτητικά μου, τα επιστημονικά μου, σαν πολιτευτής, σαν υποψήφιος Βουλευτής, σαν Βουλευτής και σαν Υπουργός, διαγράφθηκα επειδή παρέμεινα σταθερός στις απόψεις μου και όπως καταψήφισα το Μνημόνιο 1 καταψήφισα και το Μνημόνιο 2 το οποίο είναι 10 φορές πιο σκληρό.

Προτιμώ να κρατήσω τις θέσεις μου και να ανοίξω μια καινούρια πόρτα. Εξάλλου υπάρχουν δυο γραμμές στη ζωή. Ή κρατάς τις απόψεις σου και αλλάζεις κόμμα ή κρατάς το κόμμα και αλλάζεις τις απόψεις σου. Εγώ προτίμησα το πρώτο. Να κρατήσω τις απόψεις μου και προφανώς να πάρω τις πολιτικές μου αποφάσεις».

kammenos_fb