ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: «Χολερική» η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Αποστολάκη - Κόντρα με Σκουρλέτη

Χατζηδάκης: «Χολερική» η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Αποστολάκη - Κόντρα με Σκουρλέτη

Σφοδρή αντιπαράθεση για τον χθεσινό ανασχηματισμό και την υπαναχώρηση του απόστρατου ναυάρχου και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αποστολάκη είχαν στη Βουλή κυβέρνηση – αντιπολίτευση.

Χολερική αντίδραση και πολιτικό θράσος καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που κράτησε στην υπόθεση, ο Κωστής Χατζηδάκης και διερωτήθηκε πως εννοεί τη συναίνεση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Εργασίας σχολιάζοντας τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης στον ανασχηματισμό, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε το κόμμα του σε θεατρική παράσταση.

«Μιλούσατε για συναίνεση και όταν ο πρωθυπουργός κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση εξεγερθήκατε και αντιδράσατε με χολερικό τρόπο. Πώς εννοείται την συναίνεση;» διερωτήθηκε.

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για παραδοχή παταγώδους αποτυχίας, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι επικαλείται την συναίνεση, ενώ πριν από μερικές μέρες εμφανίστηκε στη Βουλή ως κήρυκας του μίσους και του διχασμού. Υπενθύμισε δε τη φράση του πρωθυπουργού ότι «επί ΣΥΡΙΖΑ με τις πυρκαγιές μετράγαμε φέρετρα και επί ΝΔ στρέμματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Πέθανε ο πατέρας του

Μπουρλά: Η Pfizer ξεκίνησε δεύτερη φάση δοκιμών για φάρμακο κατά του κορονοϊού

Υπόθεση Σεμέδο: Κατέθεσε η 16χρονη μάρτυρας - Τι είπε στην ανακρίτρια