ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Στόχος μας οι αστυνομικοί δίπλα στους πολίτες με αναδιοργάνωση υπηρεσιών

Τάκης Θεοδωρικάκος
Πολλαπλά μηνύματα για την ασφάλεια από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, που επισκέπτεται τα Αστυνομικά Τμήματα Αγίου Δημητρίου και Δάφνης
INTIME

Πολλαπλά μηνύματα για την ασφάλεια από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, που επισκέπτεται τα Αστυνομικά Τμήματα Αγίου Δημητρίου και Δάφνης

Στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δημητρίου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στο πλαίσιο των επισκέψεών του για την καταγραφή των προβλημάτων της κάθε αστυνομικής υπηρεσίας και περιοχής στέλνοντας μήνυμα στους πολίτες για την ασφάλεια.

Εξηγώντας τη λογική του υπουργείου ο κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος θα βρεθεί αργότερα και στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης, είπε ότι «στόχος μας είναι οι αστυνομικοί να είναι δίπλα στους πολίτες για να υπάρξει αίσθημα ασφάλειας». Στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε μείωση της γραφειοκρατίας καθώς «προωθούμε λύσεις ψηφιοποίησης σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

Παράλληλα προανήγγειλε αναδιοργάνωση υπηρεσιών «με στόχο να υπάρξουν περισσότεροι αστυνομικοί σε ενεργές περιπολίες προκειμένου να αποκτηθεί το αίσθημα ασφάλειας». «Το μήνυμα είναι στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί είμαστε ένα και έχουμε κοινό στόχο την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή» κατέληξε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνεπιμέλεια: Απόφαση «σταθμός» από το Πρωτοδικείο Κέρκυρας - Διέταξε την επιστροφή παιδιών στο νησί

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Άρχισαν οι αιτήσεις - Τα έξι βήματα για να δείτε εάν είστε δικαιούχοι

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι