ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μαζεύει ο Κούλογλου: «Αναγκαιότητα να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα»

Τα μαζεύει ο Κούλογλου: «Αναγκαιότητα να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα»
ΙΝΤΙΜΕ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, με δήλωσή του ξεκαθαρίζει, πως με όλες του τις δυνάμεις, θα συμβάλει «στον συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν».

Την ανάγκη να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση μετά τις εκλογές με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζει με δήλωση του στην «Αυγή» ο Στέλιος Κούλογλου, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να ηρεμήσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ξεσηκώθηκαν εναντίον του μετά από άρθρο που είχε γράψει.

«Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν», ανέφερε στη διευκρινιστική δήλωση του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, είχε προκληθεί μεγάλη αντίδραση από μεγάλη μερίδα στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με άρθρο του στο tvxs, έκανε λόγο για «ισοπαλία» στις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο, αυτό που ενόχλησε τον κομματικό μηχανισμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν το γεγονός ότι ζήτησε περισσότερες διευκρινίσεις για το ζήτημα της «προοδευτικής διακυβέρνησης» και το αν θα δέχονταν ο Αλέξης Τσίπρας να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός προκειμένου να πετύχει το εγχείρημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνη κλιμάκωση στο Αιγαίο: Σήκωσαν όπλα οι Τούρκοι – «Έπεσε ξύλο» από τα ελληνικά μαχητικά

Πάτρα: Τι έδειξε ο νευρολογικός έλεγχος για τον 6χρονο - Ίσως τον «ξυπνήσουν» αύριο

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές