ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης για δηλώσεις Καμμένου: Να δοθούν εξηγήσεις για τους «εξαγορασμένους βουλευτές»

Χρηστίδης Καμμένος ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ βουλευτές εξαγορά
Εξηγήσεις ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ζητά εξηγήσεις μετά τις αναφορές Καμμένου περί «εξαγοράς βουλευτών» των ΑΝΕΛ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, αναφέρθηκε σε όσα δήλωσε σήμερα ο πρώην υπουργός, Πάνος Καμμένος, περί «εξαγοράς βουλευτών» των ΑΝΕΛ με σκοπό να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Οταν ο κ. Καμμένος μιλάει επίσημα "για εξαγορασμένους βουλευτές", χρειάζεται απάντηση στα ερωτήματα: πώς εξαγόρασε, ποιος εξαγόρασε, με τι εξαγόρασε», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου

Ο πρώην υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε στην 5ετη συμφωνία με τις ΗΠΑ για την οποία είπε ότι «έχει σημασία να ψηφιστεί» για να συμπληρώσει πως «όταν τη χειριζόμουν δεν υπεγράφη, τότε γιατί υπήρχαν αντιδράσεις από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο είπε ότι «είχαμε άριστη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα, εγώ ήμουν το ‘αναγκαίο κακό’ όπως είπε. Εγώ θεωρώ ότι ήταν αναγκαίο καλό οι ΑΝΕΛ, γιατί σταματήσαμε το κακό… Φανταστείτε να υπήρχε στρατόπεδο Άρης Βελουχιώτης όπως είχε προτείνει ο κ. Ήσυχος, οι σχέσεις με την εκκλησία, άλλα νομοσχέδια και η συνθήκη των Πρεσπών για την οποία έφυγα από την πολιτική, κι από την κυβέρνηση». Αναρωτήθηκε, μάλιστα, για τη συμφωνία των Πρεσπών «πώς να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που είχαν όλοι αγοραστεί; Οι βουλευτές μου περάσανε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης

Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση: Φρεγάτες, Rafale και βάσεις