ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Το θέμα των στρατοπέδων είναι αστείο

Καρατζαφέρης: Το θέμα των στρατοπέδων είναι αστείο

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε συνέντευξή του σήμερα, υποστήριξε ότι «κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό με το θέμα των στρατοπέδων συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών. Το όλο θέμα είναι αστείο».

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι απορεί «πως ο κ. Παπαδήμος επέτρεψε να εμπλακεί το όνομα του σε μια τέτοια υπόθεση».

Μια λύση υπάρχει, κατά τον Γιώργο Καρατζαφέρη και αυτή είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η απέλαση. «Να απελαθούν από τη χώρα μας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Να εφαρμόσουμε τη ποσόστωση που ισχύει και από τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή 2 - 2,5% και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες να φύγουν», δήλωσε συγκεκριμένα. "Εάν αύριο έχω μια θέση κλειδί, θα τους διώξω. Δεν υπάρχει περίπτωση", συμπλήρωσε.

Το όλο θέμα έχει ψηφοθηρικά αίτια, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, και για αυτό τον λόγο, ανακινήθηκε τώρα. Όμως ο ίδιος πιστεύει ότι «θα μαρτυρήσουν και θα υποφέρουν οι περιοχές και οι τοπικές κοινωνίες που θα λειτουργήσουν τα 30 στρατόπεδα».

Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως πρόκειται για "εραστές του Χίτλερ", και ότι προωθούν και προβάλλουν "το φαιδρό και ποταπό πρόσωπο του ναζισμού, του Χιτλερισμού, του Γκαιμπελισμού».