ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Διώξτε τώρα τους λαθρομετανάστες

Καρατζαφέρης: Διώξτε τώρα τους λαθρομετανάστες

«Απαλλαγή της χώρας από το βάρος των λαθρομεταναστών», ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υπαινισσόμενος ότι το ζήτημα που προέκυψε εσχάτως, οφείλεται σε προεκλογικούς λόγους.

«Είναι ντροπή σε κάθε εκλογές να έχουμε "σκούπα" σε λαθρομετανάστες, μέχρι που θα κλείσουν οι κάλπες και πάλι να επιστρέφουν στα ίδια γκέτο στην Αθήνα», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και εκτίμησε ότι μόνη λύση είναι η απέλαση.

«Όσο και να παίζουν, την επόμενη μέρα των εκλογών, ο νέος συσχετισμός δυνάμεων θα επιβάλλει την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από όλη την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Αναφορικά με την ημερομηνία των εκλογών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για ρευστότητα που παρατείνεται και βλάπτει τη χώρα.
«Από 19 Φεβρουαρίου πήγαμε στο Μάρτιο. Από το Μάρτιο πήγαμε 8 Απριλίου. Από τις 8 Απριλίου πήγαμε 29 κι από τις 29 Απριλίου πήγαμε 6 Μαΐου. Δεν μπορούν να βρουν ημερομηνία εκλογών. Η ρευστότητα όμως, βλάπτει σοβαρά τη χώρα».

Τέλος αναφερόμενος στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την έλλειψη σχετικών στοιχείων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον παρέπεμψε στο "Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου", όπου εκεί, όπως υποστήριξε, «ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει ο φάκελος που είχε ετοιμαστεί για τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1964».