ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σίμος Κεδίκογλου: Στόχος μας η ανάπτυξη της Ερέτριας, θα αξιοποιήσουμε κάθε εργαλείο

Σίμος Κεδίκογλου: Στόχος μας η ανάπτυξη της Ερέτριας, θα αξιοποιήσουμε κάθε εργαλείο
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σόμος Κεδίκογλου με τον Δήμαρχο Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο.

Οι παρεμβάσεις και τα έργα που θα συμβάλλουν στη διεύρυνση των αναπτυξιακών προοπτικών της Ερέτριας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτή Ευβοίας κ. Σίμου Κεδίκογλου με τον Δήμαρχο Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ερέτριας, παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Παναγιώτα Μπουγά, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μαρία Παπαγγελή, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Ερέτριας (ΔΕΥΑΕ) κ. Πέτρος Σμιλάκος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ευάγγελος Τσώκος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δ. Ερέτριας «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων» κ. Δημήτρης Τσούμαρης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, βρέθηκε η πορεία υλοποίησης των αναπτυξιακών έργων που θα πραγματοποιηθούν στην παραλιακή κωμόπολη της Εύβοιας. Πρόκειται για την ανάπλαση και επέκταση της βόρειας προβλήτας του λιμένα Ερέτριας και τη συντήρηση, επέκταση και βελτίωση του υφιστάμενου αλιευτικού καταφυγίου της Αμαρύνθου.

Επιπλέον, στο τραπέζι τέθηκαν και οι προς επίλυση προτάσεις για την ανάπτυξη και αξιοποίηση του Νησιού των Ονείρων.

Ο Υφυπουργός και Βουλευτής Ευβοίας, κ. Κεδίκογλου τόνισε τη σημασία και τη σπουδαιότητα των έργων στην περιοχή, διαβεβαιώνοντας τους τοπικούς φορείς πως για την υλοποίησή τους θα βρίσκεται στο πλευρό τους. «Στόχος μας η ανάπτυξη της Ερέτριας, θα αξιοποιήσουμε κάθε εργαλείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

Συγκλόνισε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά στην κηδεία: «Λύγισε» και αγκάλιασε το φέρετρο

Κηδεία Φώφη Γεννηματά: Συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη - Η μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά της Φώφης