ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ - Παύλος Χρηστίδης: Είμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές

Παύλος Χρηστίδης
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης
Intime News

«Άδικη και προσβλητική μια συζήτηση η οποία αφορά ενδεχόμενη συγκυβέρνηση η οποία μας περιλαμβάνει», αναφέρει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης

«Τουλάχιστον εγώ θα σεβαστώ απόλυτα την ψήφο την οποία έδωσα στο συνέδριο του 2019 ομόφωνα με χιλιάδες ακόμα συμπολίτες από όλη τη χώρα, οι οποίοι ψηφίσαμε την αυτόνομη πορεία της παράταξης μακριά από τη συντήρηση της ΝΔ και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση.

Δεν μας αφορά να γίνουμε κομμάτι ενός προξενιού το οποίο διανέμει καρέκλες. Είμαστε εδώ για να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές, για να δημιουργήσουμε μια παράταξη που δίνει ελπίδα και οράματα, ανεβάζει ταχύτητες και σε αυτή την κατεύθυνση επιμένω ότι είναι άδικη και προσβλητική μια συζήτηση η οποία αφορά ενδεχόμενη συγκυβέρνηση η οποία μας περιλαμβάνει» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

«Η ανανέωση με περιεχόμενο αποτελεί πρόκληση για μένα και αναγκαιότητα για την παράταξη. Επιμένω ότι η πολιτική είναι εδώ για να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων, όχι για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων» σημείωσε, μεταξύ άλλων.

«Η κυβέρνηση απέτυχε στην πανδημία. Είναι απίστευτο, μα κυρίως άδικο και παράλογο, να κλείνει η Βουλή με ένα κρούσμα αλλά η τάξη ενός σχολείου με 50% συν 1 κρούσμα» σημείωσε ο Π. Χρηστίδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ομίχλη στην Αττική: Απόκοσμες εικόνες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τη Μεσογείων

Θρίλερ με την εξαφάνιση υπάλληλου της ΕΥΠ: Το περιστατικό που τον σόκαρε και η άγνωστη γυναίκα

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της Σοφίας Αρχιμανδρίτου: Ήταν νεκρή από την 1η μέρα