ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Μαθημένος ο Παρνασσός στα χιόνια

Καρατζαφέρης: Μαθημένος ο Παρνασσός στα χιόνια

Με σύνθημα "ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης του Ελληνικού λαού για το τι ακριβώς σημαίνει για το μέλλον της Πατρίδας μας, η άνευ όρων παράδοση και υποταγή στο Μνημόνιο ΙΙ.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος περιόδευσε σήμερα στη Λιβαδειά, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε φίλους και κομματικά στελέχη, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του ΛΑΟΣ από τη συγκυβέρνηση και το "ΟΧΙ" στο Μνημόνιο ΙΙ.

Απαντώντας στις επιθέσεις που δέχεται το Κόμμα και ο ίδιος προσωπικά από τις Μνημονιακές δυνάμεις ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε με νόημα «μαθημένος ο Παρνασσός στα χίονια»!

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος μπροστά στην επιθυμία τους να γίνουν Πρωθυπουργοί, υπέγραψαν πρόθυμα Μνημόνιο υποταγής, υποχρεώνοντας την Ελλάδα σε μία άνευ προηγουμένου υφεσιακή πορεία, από την οποία, όπως και οι ίδιοι οι Τροϊκανοί παραδέχονται, θα περάσει τουλάχιστον μία 10ετία για να επανέλθουμε σε αναπτυξιακή τροχιά.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, επανέλαβε ότι η πτωτική πορεία που εμφανίζει ο ΛΑΟΣ είναι προϊόν πιέσεων και μεθοδεύσεων που ασκούνται, προκειμένου να καμφθεί το φρόνημα και να "τιμωρηθεί" ο Πρόεδρος του Κόμματος για το περήφανο "ΟΧΙ" που είπε στους ξένους δανειστές.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε όλα τα στελέχη και τους φίλους του Κόμματος να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους, ώστε το ξεκάθαρο μήνυμα του ΛΑΟΣ και οι θέσεις να γίνουν γνωστές σε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες.