ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Στείλτε τους μετανάστες σε νησιά

Καρατζαφέρης: Στείλτε τους μετανάστες σε νησιά

Βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτηρίζοντας αστεία και ανεπαρκή τα μέτρα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη η λύση είναι μία: «Να τους απελάσουμε». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρότεινε δε μέχρι τον χρόνο της απέλασης να φιλοξενούνται οι παράνομοι μετανάστες σε νησιά.

«Υπάρχουν νησιά για να τους φιλοξενήσουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τραυματίσουμε τοπικές κοινωνίες. Μην παίζουνε με τον πόνο του ελληνικού λαού. Επιτέλους, η εγκληματικότητα καλπάζει κάθε μέρα. Κάποιος πρέπει να μπει μπροστά».

Αναφερόμενος στις εκλογές εκτίμησε ότι έρχονται σε μία περίοδο που δεν πρέπει, και υποστήριξε ότι αυτό συμβαίνει «για το καπρίτσιο και τη ματαιοδοξία ενός».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έστρεψε και πάλι τα βέλη του κατά του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι δεν πρέπει να προκαλεί, και υποστήριξε ότι «αυτή η εμμονή για αυτοδυναμία με δεύτερη και τρίτη εκλογική αναμέτρηση νομίζω ότι είναι θανατηφόρος για τη χώρα».

Αναφορικά με το θέμα της επιχορήγησης των κομμάτων ενόψει εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την πρότασή του για διακοπή της χρηματοδότησης, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν την ώρα που πτωχεύει η Ελλάδα «τα κόμματα να παίρνουν χρήματα για εκλογές». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε έκκληση στον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση να μην επιτρέψει τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, είπε ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, μονομερώς διέγραψε τις γερμανικές αποζημιώσεις προς τη χώρα μας και τον κατηγόρησε για εξαπάτηση της Ελλάδας.