ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Καπρίτσιο του Σαμαρά οι εκλογές

Καρατζαφέρης: Καπρίτσιο του Σαμαρά οι εκλογές

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ εξαπέλυσε ο Γ. Καρατζαφέρης χαρακτηρίζοντας «καπρίτσιο» τη στάση του για τις εκλογές.

«Ο κ. Σαμαράς έχει ένα γινάτι, ένα καπρίτσιο, να γίνουν οι εκλογές σώνει και καλά τώρα. Μόνο και μόνο γιατί αισθάνεται ότι είναι μπροστά και ενδεχομένως έχει κάποια ανασφάλεια. Παίζουν με την Ελλάδα. Βάζουν μπροστά από την Ελλάδα το καπρίτσιο και αυτή είναι η διαφορά μαζί τους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του στο Ράδιο ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στα σενάρια περί εξόδου της χώρας από το ευρώ, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η Αγκελα Μέρκελ «μπλοφάρει» και δεν μπορεί να μας διώξει από την ευρωζώνη.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «πράξη σωτηρίας» την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου προκειμένου η χώρα να πάρει άμεσα χρήματα σε μια δύσκολη περίοδο. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι δεν ψήφισε τις μειώσεις μισθών και συντάξεων με το Μεσοπρόθεσμο.

Τέλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για «παιχνίδια» των εταιρειών ενώ δήλωσε ισχυρός και ότι έχει την υποστήριξη του ελληνικού λαού. «Ξέρω τα παιχνίδια τους. Τώρα βέβαια είναι πιο οργανωμένη η επίθεση. Δεν με φοβίζουν όλα αυτά, ούτε με ακουμπάνε», σημείωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.