ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Πατεντάρουν τη λίστα Πέτσα για πάσα χρήση και κατάχρηση»

ΣΥΡΙΖΑ: «Πατεντάρουν τη λίστα Πέτσα για πάσα χρήση και κατάχρηση»
Στην αντεπίθεση πέρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Intime News

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωση εξέδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εξεταστική επιτροπή για τις διαφημιστικές καμπάνιες στα Μέσα.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εξεταστική επιτροπή για τις διαφημιστικές καμπάνιες στα Μέσα, τονίζοντας πως η κυβέρνηση ετοιμάζει πατεντάρισμα της λίστας Πέτσα για μελλοντική χρήση και κατάχρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αποκαλυπτική η πρεμιέρα της εξεταστικής επιτροπής, όπου για πρώτη φορά εξετάστηκαν μάρτυρες χωρίς προηγουμένως να έχουν δοθεί όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που ζήτησε σύσσωμη η Αντιπολίτευση. Άλλη μία μεθόδευση της πλειοψηφίας που καταδεικνύει τον πανικό της και τα πραγματικά της κίνητρα για συγκάλυψη.

Όσο και να προσπάθησε-λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, η αλήθεια είναι αμείλικτη.
Ατράνταχτη απόδειξη των όσων καταγγείλαμε χθες για την ν-τροπολογία, η σημερινή ομολογία Οικονόμου ότι 'η ρύθμιση καταλαμβάνει εκκρεμείς καταβολές'.

Εάν πράγματι η διάταξη στην χθεσινή τροπολογία που κατέθεσε η Ν.Δ. έρχεται όπως ισχυρίζεται ο κ. Οικονόμου, να βελτιώσει το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο για τις διαφημιστικές καμπάνιες και να κάνει πιο ταχείς κι διαφανείς τις διαδικασίες ανάθεσης και πληρωμής το ερώτημα είναι: για ποιον λόγο δεν ακολουθήθηκε στις μέχρι τώρα αναθέσεις αλλά έδιναν ό,τι θέλουν και όπως θέλουν; Ομολογούν δηλαδή ότι στην λίστα Πέτσα ο τρόπος που μοίρασαν τα χρήματα ήταν και νομικά εσφαλμένος και αδιαφανής, όπως άλλωστε συνηθίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τώρα πατεντάρουν την λίστα Πέτσα για πάσα χρήση και κατάχρηση.Καλούμε λοιπόν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μην επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα γιατί εκθέτει περαιτέρω τους εντολείς του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κύμα οργής για το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Δεν ταιριάζουν σε δημοκρατία αυτά τα μέτρα»

Νέα μέτρα: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60, αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα

Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Έχουμε αρχίσει να ντρεπόμαστε και οι εμβολιασμένοι»