ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Δημαδάμα στο Newsbomb.gr: Παράταση της ψηφοφορίας ζητά η πλευρά Παπανδρέου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Δημαδάμα στο Newsbomb.gr: Παράταση της ψηφοφορίας ζητά η πλευρά Παπανδρέου

Σπάει κάθε ρεκόρ η συμμετοχή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - «Στόχος είναι το Κίνημα να μεγαλώσει», λέει η πλευρά Παπανδρέου και ζητά παράταση της εκλογικής διαδικασίας μέχρι τις 20:00.

Κάθε προσδοκία ξεπερνά η συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου στο ΚΙΝΑΛ με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έως τώρα έχουν ψηφίσει μέχρι τις 14:30 πάνω από 142.000 πολίτες.

Η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά, σύμφωνα και με ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ). Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, η πρώην αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα, η οποία έχει ταχθεί στο πλευρό του Γιώργο Παπανδρέου στην εκλογική μάχη, επιβεβαίωσε πως η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού έχει ζητήσει παράταση της εκλογικής διαδικασίας, τουλάχιστον μίας ώρας, μέχρι δηλαδή τις 20.00. «Ναι φυσικά και ζητάμε παράταση καθώς, δεν μπορούμε να κλείσουμε τις πόρτες σε όσους έχουν έρθει να ψηφίσουν από τις 07:00 το πρωί και εξάλλου το στοίχημα της παράταξης είναι "να μεγαλώσει", είπε η κυρία Δημαδάμα.

Σύμφωνα με την ίδια, λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι παρατηρούνταν ουρές στα εκλογικά κέντρα, με τη συμμετοχή να είναι πολύ μεγάλη.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr επισημαίνουν πως σχετική αοπόφαση για παράταση της εκλογικής διαδικασίας δεν έχει «κλειδώσει», κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

Όσο για τα αποτελέσματα, δεν πρόκειται να έχουμε σαφή εικόνα πριν τις 21:00 το βράδυ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Εκλογές ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Τεράστια η συμμετοχή! Ποιος έχει προβάδισμα – Πού και πώς ψηφίζουμε

Συγκινεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τι δεν πρόλαβε να πει στη γυναίκα του (video)