ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Νίκου Ανδρουλάκη στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Χιλής, Γκαμπριέλ Μπόριτς

Νίκος Ανδρουλάκης
«Ο Χιλιανός λαός απέδειξε ότι θέλει την αλλαγή από το υπάρχον καθεστώς»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προς την συγχαρητήρια επιστολή του στον Γκαμπριέλ Μπόριτς αναφέρει μεταξύ άλλων «μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξη του κόμματός μας»

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Χιλής, Γκαμπριέλ Μπόριτς, απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Χιλής.

«Με την εκλογή σας στην Προεδρία της χώρας, ο Χιλιανός λαός απέδειξε ότι θέλει την αλλαγή από το υπάρχον καθεστώς και ελπίζει σε μία πιο ανοικτή και δίκαιη κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς», επισημαίνει ο κ. Ανδρουλάκης στην επιστολή του, ζητώντας από τον εκλεγέντα Πρόεδρο Μπόριτς, να υπολογίζει στην υποστήριξή του στον αγώνα κατά των ανισοτήτων, στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, την προώθηση των κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Μπόριτς,

Ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και του Κινήματος Αλλαγής, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη νίκη σας και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

Με την εκλογή σας στην Προεδρεία της χώρας ο Χιλιανός λαός απέδειξε ότι θέλει την αλλαγή από το υπάρχον καθεστώς και ελπίζει σε μία πιο ανοικτή και δίκαιη κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξη του κόμματός μας, καθώς και τη δική μου προσωπικά ως Αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ευρωπαϊκής Ένωσης - Λατινικής Αμερικής, στον αγώνα σας κατά των ανισοτήτων, στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, την προώθηση των κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βεβαίως την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Νίκος Ανδρουλάκης

Πρόεδρός ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Ξεφεύγει η κατάσταση! Αγωνία για τα κρούσματα - Τι απαντά το υπ. Παιδείας στο Newsbomb.gr

Κορονοϊός: Με rapid test σε κλειστούς χώρους οι εμβολιασμένοι - Tην Τρίτη οι εισηγήσεις των ειδικών

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι