ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ανέκδοτα

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ανέκδοτα

Την αντίθεσή της στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κοινή κάθοδο με ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ στις μονοεδρικές περιφέρειες, επανέλαβε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, η κυρία Παπαρήγα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αφερεγγυότητα, υπογράμμισε τις πολιτικές διαφωνίες των δύο κομμάτων και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ανέκδοτα όταν ισχυρίζεται ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο.

«Λέει και το άλλο ανέκδοτο, δεν μας διώχνουν από την Ευρώπη γιατί θα καταστραφεί η Ε.Ε.». Όμως, όπως πρόσθεσε η Αλέκα Παπαρήγα, όταν η Ε.Ε. ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να είναι των 27, θα πετάξει με μια κλωτσιά τις χώρες με αδυναμίες.

Η Αλέκα Παπαρήγα, υπογράμμισε ότι οι διαφορές του ΚΚΕ με ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ. δεν αφορούν στο μέλλον, γι' αυτό και όπως είπε «είναι τυχοδιωκτισμός να ζητάς συνεργασία όταν ξέρεις ότι έχεις διαφορετικές απόψεις. Το πιο έντιμο είναι να πεις έχουμε διαφορές δεν μπορεί να γίνει συνεργασία».

Η γγ του ΚΚΕ ξεκαθάρισε ότι ο κύριος αντίπαλος του ΚΚΕ είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Το ΚΚΕ έχει πρόταση εξουσίας είπε στη συνέχεια, σημειώνοντας ότι δεν είναι αυτοσκοπός του είναι να είναι στην αντιπολίτευση.

Αναφορικά με την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, η κυρία Παπαρήγα παρατήρησε ότι τέτοιες απόψεις αυξάνονται όταν αυξάνει η απογοήτευση του κόσμου από τις λεγόμενες προοδευτικές δυνάμεις.