ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση

ΚΙΝΑΛ
Ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ απάντησε σε όσα υποστήριξαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ για την τηλεοπτική συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα της πρότασης μομφής. Ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε πως δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση τοποθετήθηκαν για τα λεγόμενά του, με το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του να απαντά και να επιτίθεται στα δυο κόμματα.

«Οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της Παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο. Ήταν αναμενόμενο. Γιατί εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση. Απορούν δήθεν πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε την Κυβέρνηση μετά την αποτυχημένη διαχείριση και αυτής της κρίσης, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά και να μη ζητάμε εκλογές μέσα στην έξαρση της πανδημίας, ενώ θρηνούμε δεκάδες συνανθρώπους μας καθημερινά. Τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης για πρόταση μομφής: Δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση - Όχι στα μικροπολιτικά παιχνίδια