ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης σε Τσίπρα: Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν κρατούνται τέτοια πρακτικά

Στυλιανίδης σε Τσίπρα: Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν κρατούνται τέτοια πρακτικά
Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, απάντησε στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.
Intime News

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, απάντησε στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που έχει καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, ο κ. Στυλιανίδης πήρε εκ νέου τον λόγο για να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ας τα πάρουμε ένα-ένα. Η ευρωπαϊκή μου εμπειρία, αλλά και ρωτώντας τους νομικούς συμβούλους του υπουργείο, επιβάλει ότι σε τέτοιες ad-hoc συναντήσεις δεν κρατούνται πρακτικά», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης.

«Πιστεύω ακράδαντα σε αυτή τη διαδικασία, γιατί ο καθένας θα μπορούσε να μιλήσει. Να συνεργαστούμε. Αν βρείτε χώρα να κρατούνται πρακτικά σε τέτοιες συναντήσεις, το συζητάμε. Δεν είναι θεσμικές αυτές οι διαδικασίες. Δεν είμαι νομικός, αλλά το έψαξα πολύ καλά. Τήρησα την ίδια διαδικασία και στον ''Μπάλλο'' και στον ''Διομήδη''», πρόσθεσε.

«Όσο αφορά τα ραντάρ, γιατί το είπα. Οι ίδιοι οι μετεωρολόγοι θα ήθελαν να ξέρουν τον όγκο χιονιού, όπως ξέρουν τον όγκο της βροχής. Δεν φταίνε και τους εκθειάζω γιατί κάνουν τόσο σωστές προβλέψεις. Αν ήξεραν ότι θα έχουμε 40 και 50 εκατοστά χιονιού από το βράδυ της Κυριακής, θα κλείναμε τους δρόμους. Το κάναμε στον «Μπάλλο», δεν θα το κάναμε τώρα; Το θέμα της σύγκρισης ανάμεσα σε Νέα Οδό και Αττική Οδό, αποδεικνύει ότι η σύσκεψη πήρε σωστές αποφάσεις. Αφού πέτυχε στη Νέα Οδό, γιατί δεν πέτυχε στις Αττικές Διαδρομές; Αυτή η εταιρεία ήταν άψογη όλα τα χρόνια, τώρα τι συνέβη; Δεν θα το ψάξω εγώ, δεν ειμαι αρμόδιος. Ο κ. Οικονόμου βρήκε 200 λίτρα πετρέλαιο για να βάλει στα εκχιονιστικά. Αυτό κάτι σημαίνει», είπε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, ο κ. Στυλιανίδης, ανέφερε: «Κύριε αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είμαι έντιμος άνθρωπος. Ανέφερα τα γεγονότα. Δέχομαι την κριτική».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση Τσίπρα στη Βουλή: Ή είστε κατσαπλιάδες στις διαδικασίες σας ή μας λέτε ψέματα