ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ΔΡΑΣΗ υποψήφιος ο Γ. Καλτσής

Με την ΔΡΑΣΗ υποψήφιος ο Γ. Καλτσής

Ο πρωταθλητής καγιάκ, Γιώργος Καλτσής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό της «Δράσης – Φιλελεύθερης Συμμαχίας» στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γιώργος Καλτσής, κατάγεται από την Ανάληψη Τριχωνίδας, και μαζί με τα αδέρφια του Δημήτρη και Μάριο έχουν ιδρύσει την "Rafting House – Outdoor Activities".

"Στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την χώρα, θέλω να συμμετέχω ενεργά στα κοινά, με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και δημιουργία, μακριά από την μοιρολατρία, την ακρότητα και τον πολιτικό εντυπωσιασμό που προσπαθούν να μας επιβάλλουν τα γνωστά κόμματα, με τις γνωστές επικοινωνιακές τακτικές. Χρειαζόμαστε την έμπνευση και την ενέργεια από ανθρώπους που έχουν αποδείξει έμπρακτα την δέσμευσή τους να δημιουργήσουν και που τελικά έχουν πετύχει είτε στο επάγγελμά τους, είτε στο πάθος τους. Στην «Δράση» βρήκα αυτή την ενέργεια. Για όποιον έχει λογική, συνείδηση και σεβασμό για την Ελλάδα. Συμμετέχω και εγώ σε μια λογική προσπάθεια. Βάλτε και εσείς ένα λιθαράκι για να χτιστούν δυνατές βάσεις! Θα είναι τιμή μας!», δηλώνει ο ίδιος.

George-Kaltsis_small

Σημειώνεται ότι είναι ο δεύτερος πρωταθλητής που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΔΡΑΣΗΣ στον συγκεκριμένο νομό, καθώς συνυποψήφιός του θα είναι και ο Αγρινιώτης Ιωακείμ Σκόνδρας, πρωταθλητής αλεξίπτωτου πλαγιάς.