ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Γιαννίτση – Σγουρού για τις εκλογές

Συνάντηση Γιαννίτση – Σγουρού για τις εκλογές

Ο προγραμματισμός των εκλογών της 6ης Μαΐου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εσωτερικών με τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο κ. Σγουρός ενημέρωσε τον κ. Γιαννίτση για τα διαδικαστικά θέματα, που άπτονται της διεξαγωγής των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο κ. Σγουρός παρουσίασε τον προγραμματισμό εν όψει των εκλογών της Περιφέρειας Αττικής, της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, με τις οκτώ Περιφερειακές Ενότητες, τους 66 Δήμους και τα περισσότερα από 5.000 εκλογικά τμήματα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σγουρός διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και τους δήμους της Αττικής θα μεριμνήσει «τόσο για την έγκαιρη προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας όσο και για την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας, την εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων και των πολιτών».

Από την πλευρά του, κ. Γιαννίτσης, ζήτησε πλήρη ετοιμότητα της Περιφέρειας και στενή συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών για τα θέματα της εκλογικής διαδικασίας.